ONLINE YOGA

Dersom du ikke har mulighet til å gjøre yoga i yogastudio her hos oss kan du melde deg på kurs som du kan gjøre online. Vi streamer yogaklassen direkte via appen Zoom. Du kan bli med på alle kursene på denne måten og melder deg på hos den yogalæreren du ønsker å delta på kurs hos. Kurset går direkte og det blir nesten som å være med på klassen i studio. 

På onlinekurs får du 40% rabatt av full pris. Vi har også noen gratis videoer på vår YouTube kanal og på Vimeo. 

 

Dersom du ønsker musikk til klassene kan du følge dansemaya eller vibekekaasin på Spotify, og du vil finne mange spillelister du kan bruke.

Du som går vanlig yogakurs i studio kan gjøre yoga online ved lettere sykdom eller de gangene du er forhindret fra å komme. Husk å gi beskjed i god tid før din yogalærer starter å undervise den dagen, dersom du ønsker å være med på Zoom.

 

Det er kun Zoom-yoga på de kursene der det er noen som er påmeldt Zoom-yoga, eller der noen har meldt i fra om at de ikke kan komme og ønsker å gjøre det hjemmefra. 

 

Alle Zoom-møtene har ulik møte-id og passord. Disse skal ikke deles med andre og vi må godkjenne de som kommer inn i møte-rommet. Vi åpner møtet ca. 10 min før timen starter, og kan ikke legge til deltakere når yogaklassen er i gang. 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGdus9V6MHl3P_wiDqANLaQ

Vimeo: https://vimeo.com/user109574127

  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no