ONLINE YOGA

Under pandemien har vi holdt yogaklasser på nett i perioder vi ikke har holdt åpent, og som et tilbud til de som ønsker å gjøre yoga hjemme. Vi streamer yogaklassen direkte via appen Zoom.  Kurset går direkte og det blir nesten som å være med på klassen i studio. 

Timene blir tatt opp og ligger ute med egen link i en uke. Du får kode til opptak ved forespørsel.

På onlinekurs får du 30% rabatt av full pris. Vi har også noen gratis videoer på vår YouTube kanal og på Vimeo. 

 

Dersom du ønsker musikk til klassene kan du følge dansemaya eller vibekekaasin på Spotify, og du vil finne mange spillelister du kan bruke.

Du som går vanlig yogakurs i studio kan gjøre yoga online ved lettere sykdom eller de gangene du er forhindret fra å komme. Husk å gi beskjed i god tid før din yogalærer starter å undervise den dagen, dersom du ønsker å være med på Zoom.

 

Det er kun Zoom-yoga på de kursene der det er noen som er påmeldt Zoom-yoga, eller der noen har meldt i fra om at de ikke kan komme og ønsker å gjøre det hjemmefra. 

 

Alle Zoom-møtene har ulik møte-id og passord. Disse skal ikke deles med andre og vi må godkjenne de som kommer inn i møte-rommet. Vi åpner møtet ca. 10 min før timen starter, og kan ikke legge til deltakere når yogaklassen er i gang. 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGdus9V6MHl3P_wiDqANLaQ

Vimeo: https://vimeo.com/user109574127