PRISER

 

Prisene på yogakurs kommer an på lengden på kurset. Se timeplan for mer informasjon. Det er ikke yoga i høstferien, uke 40. 

 

 

 

 

 

Drop-in høstkurs: 

275 kr (for deg som ikke går på kurs)

Du kan delta på drop-in på høstens kurs der det er ledig plass. 

 

 

Dersom du melder deg på kurs etter kursstart trekker vi fra de gangene du ikke har fått deltatt på. 

Pris for resterende ganger er 250 kr pr gang.

Rabattsystem (rabatten gjelder dersom du har gått på det siste kurset som har gått før det du nå melder deg på. Eks dersom du går på Viryayoga 8x fra påske til sommeren (vårkurset), vil du ha rabatt på kurset som starter på høsten. Rabatter kan ikke kombineres. F.eks kan ikke familierabatt komme i tillegg til rabatt for antall kurs)

10% rabatt for ett kurs i uken (eksisterende kunder som har gått foregående kurs (vårkurset), gjelder ikke nye kunder)

20% rabatt for to kurs eller flere i uken (gjelder også nye kunder)

20% rabatt familie (to eller flere i samme husholdning, gjelder også nye kunder)

30% rabatt for tre eller flere kurs i uken (gjelder også nye kunder)

Privattimer: 

90 min anamnese/undersøkelse, fastsettelse av mål for videre plan og behandling/trening 1290 kr

60 min 950 kr

Pakkepris:

10 klasser à 60 min = 7500

Bedrifts-/ bursdags- og utdrikningslagsyoga: 

Grupper med inntil 8 personer i yogastudio hos oss eller inntil 12 personer i eget egnet lokale.

45-60 min, 1990 kr. 75 min 2390 kr. 90 min 2590 kr. Pris er pr gruppe.

VILKÅR OG BETINGELSER

Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av enkeltstående tjenester. Kurs med kortere varighet, som gjennomføres til bestemte tider og innenfor et bestemt tidsrom, regnes som enkeltstående tjeneste selv om det går over flere ganger. Din påmelding til Jessheim Yoga og Fysio sine kurs er derfor bindende. Se mer i Angrerettloven § 19.

 

Avmelding fra et kurs må skje innen tre dager før kurset starter for å få refundert full kursavgift. Dersom du melder deg av etter dette, vil du få refundert halv kursavgift minus kr 300,- i administrasjonsgebyr. Hvis du melder deg av etter kurset er i gang må du betale full kursavgift. Ved sykdom som går utover store deler av din deltakelse på kurset kan du avtale med din yogalærer om du kan få ta igjen kurset ved en senere anledning eller bytte til et mer passende kurs. Ta kontakt med din yogalærer dersom du trenger å dele opp fakturaen.

Når kurset har startet skal kurset være betalt i sin helhet; om man velger å bryte i løpet av et kurs vil kursavgiften ikke refunderes!

 

Det må være minimum 4 deltakere for at et kurs skal gjennomføres, og minimum 6 stykker på utetrening. Dersom et kurs blir avlyst vil du få pengene tilbake.

 

Vi prøver å tenke på miljøet og sender derfor ut faktura for kurset på mail.

Kursplasser prioriteres, men du kan delta på drop-in dersom det er ledig plass. Avmelding fra drop-in må skje senest 24 timer før bestilt time. Avbestilt time senere enn 24 timer eller uteblitt fra timen belastes med vanlig drop-in pris. 

Force majour. Hvis det oppstår ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll (som brann, streik, lock-down, flom, krig, opprør, naturkatastrofer osv.), som hinder gjennomføring av yogaundervisning, er dette utenfor Yoga og fysio AS sin kontroll og yogastudioet er fritatt for alt ansvar.

Dersom myndighetene stenger ned studioet helt, pga pandemi eller andre forhold utenfor Yoga og fysio sin kontroll, etter kurset har startet opp vil de timene som er igjen av kursene gjennomføres på Zoom, og du får ikke refundert kursavgift. Ved sykdom hos yogalærerene vil dere få vikar, Zoom eller yogaklassen vil bli tatt igjen på et senere tidspunkt.

I og med at vi nå kan ha færre deltakere pr kurs er det viktig at du gir beskjed så tidlig som mulig dersom du ikke kan delta på kurset allikevel, slik at noen andre kan få din plass. Vi forsøker å være så fleksible som mulig slik at du kan få tatt igjen timen en annen dag dersom du må jobbe eller er syk. Dette går bare dersom det er ledig plass ved et annet kurs eller noen er borte. Det er derfor viktig å gi beskjed ved fravær slik at vi vet om det blir ledige plasser.

Zoom

Dersom du ikke kan møte opp fysisk til timen tilbyr vi timene på Zoom live. Vi har også tatt opp timer for de som ikke kan være med live hjemmefra. Dersom du ikke ønsker å være med på opptak må du gi beskjed til din yogalærer slik at det kun er yogalæreren som blir filmet eller deltakere som godkjenner filming. 

Det er ikke lov til å videreformidle Zoom-opptak og passord for opptakene vil endres når kurset er slutt. 

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon