PRISER

Kurs à 4x (oppstart uke 47) 

1000 kr

Privattimer: 

90 min anamnese/undersøkelse, fastsettelse av mål for videre plan og behandling/trening 1190 kr

60 min 900 kr

5 x 60 min 4000 kr

10 x 60 min 7000 kr

Online Yoga via Zoom: 

50 % av vanlig kurs

Drop-in: 

250 kr (kun ved ledig plass på faste kurs) - Vi har ikke drop-in fra uke 47 pga økt smittefare. Vi ønsker ikke mye bytte i mellom kursene og kan dessverre ikke være like fleksible som vi vanligvis er. 

Bedrifts-/ bursdags- og utdrikningslagsyoga: 

Grupper med inntil 9 personer i yogastudio hos oss eller inntil 12 personer i eget egnet lokale.

45-60 min, 1990 kr. 75 min 2390 kr. 90 min 2590 kr. Pris er pr gruppe.

Rabattsystem (rabatter kan ikke kombineres):

Ett kurs i uken for eksisterende kunder: 10 % rabatt

To kurs i uken eller flere: 20% rabatt

Familiemedlemmer i samme husholdning: 20% rabatt

Barn/skoleelever/student med studentbevis 20% rabatt

VILKÅR OG BETINGELSER

Dersom myndighetene stenger ned studioet helt pga Covid-19 eller avstanden vi må holde øker ytterligere vil de timene som er igjen av kursene utgå, og du får ikke refundert kursavgift. Ved sykdom hos yogalærerene vil dere få vikar, Zoom eller yogaklassen vil bli tatt igjen på et senere tidspunkt.

For å opprettholde 2 m avstand i mellom deltakerne har vi plass til ca 6 (7). pr klasse. Vi følger Norsk Yogalærerforbund sin bransjestandard for yogaundervisning når det gjelder smittevern, og regler innført av Ullensaker kommune. Alle som kommer til privattimer eller klasser må ha eget yogautstyr. Vi må holde 2 meter avstand mellom deltakere, og mellom deltaker og yogalærer. Berøringsflater vaskes daglig. Det er viktig at kunder og lærer avlyser timen ved luftveissymptomer.

Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av enkeltstående tjenester. Kurs med kortere varighet, som gjennomføres til bestemte tider og innenfor et bestemt tidsrom, regnes som enkeltstående tjeneste selv om det går over flere ganger. Din påmelding til Jessheim Yoga og Fysio sine kurs er derfor bindende. Se mer i Angrerettloven § 19.

 

Avmelding fra et kurs må skje innen syv dager før kurset starter for å få refundert full kursavgift minus 300,- i administrasjonsgebyr. Dersom du melder deg av etter dette, men innen tre dager før kursstart vil du få refundert halv kursavgift minus kr 300,- i administrasjonsgebyr. Hvis du melder deg av etter kurset er i gang må du betale full kursavgift. Ved sykdom som går utover store deler av din deltakelse på kurset kan du avtale med din yogalærer om du kan få ta igjen kurset ved en senere anledning eller bytte til et mer passende kurs. Ta kontakt med din yogalærer dersom du trenger å dele opp fakturaen.

 

Det må være minimum 4 deltakere for at et kurs skal gjennomføres. Dersom et kurs blir avlyst vil du få pengene tilbake.

 

Vi prøver å tenke på miljøet og sender derfor ut faktura for kurset på mail.

I og med at vi nå kan ha færre deltakere pr kurs er det viktig at du gir beskjed så tidlig som mulig dersom du ikke kan delta på kurset allikevel slik at noen andre kan få din plass. Vi forsøker å være så fleksible som mulig slik at du kan få tatt igjen timen en annen dag dersom du må jobbe eller er syk. Dette går bare dersom det er ledig plass ved et annet kurs eller noen er borte. Det er derfor viktig å gi beskjed ved fravær slik at vi vet om det blir ledige plasser. 

Kursplasser prioriteres, men du kan delta på drop-in dersom det er ledig plass. 

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no