PRISER

Onlinekurs vår 2020

Vi har valgt å la kursene våre være gratis i håp om at så mange som mulig ønsker og har mulighet til å bli med oss videre, og kommer tiltake til oss når vi starter opp igjen. Dersom du ønsker å donere et valgfritt beløp kan du sette inn på kontonummer 1506.32.50977 eller du kan vippse til 601782. 

VILKÅR OG BETINGELSER

Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av enkeltstående tjenester. Kurs med kortere varighet, som gjennomføres til bestemte tider og innenfor et bestemt tidsrom, regnes som enkeltstående tjeneste selv om det går over flere ganger. Din påmelding til Jessheim Yoga og Fysio sine kurs er derfor bindende. Se mer i Angrerettloven § 19.

 

Avmelding fra et kurs må skje innen syv dager før kurset starter for å få refundert full kursavgift minus 300,- i administrasjonsgebyr. Dersom du melder deg av etter dette, men innen tre dager før kursstart vil du få refundert halv kursavgift minus kr 300,- i administrasjonsgebyr. Hvis du melder deg av etter kurset er i gang må du betale full kursavgift. Ved sykdom som går utover store deler av din deltakelse på kurset kan du avtale med din yogalærer om du kan få ta igjen kurset ved en senere anledning eller bytte til et mer passende kurs. Ta kontakt med din yogalærer dersom du trenger å dele opp fakturaen.

 

Det må være minimum 10 deltakere for at et kurs skal gjennomføres. Dersom et kurs blir avlyst vil du få pengene tilbake.

 

Vi prøver å tenke på miljøet og sender derfor ut faktura for kurset på mail.

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no