TIMEPLAN VÅR/SOMMER 2021

Dersom du melder deg av senere enn 24 timer før din yogatime må du betale for timen selv om du ikke kan komme. Dersom du ikke betaler inn via Vipps vil du bli fakturert. 

 

Uteyogaen er drop-in og holdes ved parken ved Jessheim videregående skole. Hvis det blir regn kan timen bli flyttet innendørs. Både yoga i parken og Yinyoga i studio er drop-in, men du kan melde deg på alle gangene og være sikret plass hver gang. Hvis du melder deg på alle kurskveldene får du faktura og trenger ikke å vippse. Vipps senest dagen før for å være sikret plass, du kan vippse så fort du ser det er fire påmeldte til den yogatimen du skal være med på. Fire deltakere pr klasse er minimum fore at yogaklassen blir gjennomført. 

På timene som er innendørs er det viktig at du gir beskjed så fort du vet dersom du ikke kan komme da det er begrenset antall plasser, og du da oppholder plassen til en annen. 

Det kan skje endringer i timeplanen, så sjekk timeplan samme dag som du skal på yoga. Ta med egen matte, klosser og bånd. Vi holder minst 1 meter avstand i mellom hver deltaker ute og 2m inne. 

Drop-in yoga: Vipps 250 kr til din yogalærer. Vibeke: 95870283    Maya: #601782

Kurs blir fakturert.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Onsdag

PÅMELDING

For å melde deg på kurs, fyll ut påmeldingsskjemaet til den instruktøren som har kurset. For direkte kontakt med en av instruktørene se telefonnummer og mailadresse under Om oss - kontakt.