TIMEPLAN HØST 2019

Kursene går fra uke 3 til og frem til påske. Kursene går over 11 ganger med pause i uke 8 (vinterferie). Vårens kurs starter opp tirsdag etter påske.

 

Dersom det er ledig plass ved kurset kan du ta kontakt med aktuell yogalærer og forhøre deg om du kan starte opp selv om kurset er i gang. 

 

Hvis det er færre enn seks deltakere påmeldt på et kurs kan yogalæreren velge å avlyse kurset.

 

Du kan kun delta på drop-in dersom det er ledig ved det aktuelle kurset og du har erfaring nok til å delta. Forhør deg med den aktuelle yogalæreren dersom du er usikker på om du bør delta på drop-in, eller hvis du trenger hjelp til å velge hvilket kurs du skal melde deg på. 

 Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lørdag

Ekstra 

PÅMELDING

For å melde deg på kurs, fyll ut påmeldingsskjemaet til den instruktøren som har kurset. For direkte kontakt med en av instruktørene se telefonnummer og mailadresse under Om oss - kontakt.
 

Dersom du ønsker å gå mer enn ett kurs i uken vil du få rabatt. Hvis du skal gå på kurs hos flere instruktører må du både sende påmelding til de instruktørene du skal gå hos, og merke i meldingsfeltet at du skal gå flere kurs. Skriv da hvilket kurs du skal gå på  tillegg til det du melder deg på, og hos hvilken instruktør slik at du får den rabatten du skal ha. Dersom du er eksisterende kunde som blir med videre på kurs får du uansett 10 % rabatt. For priser på de ulike kursene, drop-in og PT-timer se under fanen Priser.

  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no