TIMEPLAN HØST 2020

For å holde 1m avstand må vi begrense antall deltakere pr. kurs. Vi har plass til ni stykker på de fleste kursene. Se på timeplan for oversikt over antall ledige plasser. Vi ønsker at deltakerene skal ha eget yogautstyr og at du du får rent putetrekk til å ta utenpå bolsteret. Ta kontakt dersom du er usikker på hva du trenger til de ulike klassene.

 

Du er automatisk påmeldt til neste kurs hele høsten 2020.  Dersom du ikke ønsker å være med videre på kurs må du gi beskjed til din yogalærer senest to uker før kursslutt. Dersom myndighetene stenger ned studioet igjen pga Covid-19 vil de timene som er igjen av kursene utgå. Ved sykdom hos yogalærerene vil dere få vikar, Zoom eller yogaklassen vil bli tatt igjen på et senere tidspunkt.

Dersom du ønsker å gjøre Yoga og Mensendieck hjemme eller kurset du ønsker å gå på er fullt kan du melde deg på online-kurs og gjøre yoga på Zoom hjemmefra. 

Vi har noen gratis videoer som ligger på Facebook eller på Yoga og fysio på Vimeo.com. 

Kursene går over fem uker og "fortsetter " fra uke 41 og 46. Vi setter opp tre korte kurs denne høsten i stedet for ett langt tilfelle vi blir stengt ned igjen. Kunder som ønsker å gå alle tre kursene prioriteres. Pris for kurs à 5x er 1250 kr. Vi fortsetter med rabattsystemet vårt. 

Timeplan - kurs med oppstart uke 41

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

PÅMELDING

For å melde deg på kurs, fyll ut påmeldingsskjemaet til den instruktøren som har kurset. For direkte kontakt med en av instruktørene se telefonnummer og mailadresse under Om oss - kontakt.
 

  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no