TIMEPLAN HØST 2020

Tirsdag 10. nov 2020 kom det nye smitteversregler fra Ullensaker kommune. Vi kan fortsatt gjøre yoga sammen, men må holde 2m avstand i mellom hver deltaker. Det fører til at det blir en del færre plasser, og vi har nå plass til 6 (7) stk på hvert kurs. Husk å gi beskjed dersom du blir borte en gang da kanskje noen andre gjerne vil bytte dag eller vil komme på drop-in. Se på timeplan for oversikt over antall ledige plasser. Alle deltakere skal ha eget yogautstyr, og du får rent putetrekk til å ta utenpå bolsteret i studio. Ta kontakt dersom du er usikker på hva du trenger til de ulike klassene.

 

Dersom myndighetene stenger ned studioet helt pga Covid-19 eller avstanden vi må holde øker ytterligere vil de timene som er igjen av kursene utgå, og du får ikke refundert kursavgift. Ved sykdom hos yogalærerene vil dere få vikar, Zoom eller yogaklassen vil bli tatt igjen på et senere tidspunkt.

Dersom du ønsker å gjøre Yoga og Mensendieck hjemme eller kurset du ønsker å gå på er fullt kan du melde deg på online-kurs og gjøre yoga på Zoom hjemmefra. 

Vi har noen gratis videoer som ligger på Facebook eller på Yoga og fysio på Vimeo.com. 

Timeplan - kurs med oppstart uke 47

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Ekstra yogagøy og kos

PÅMELDING

For å melde deg på kurs, fyll ut påmeldingsskjemaet til den instruktøren som har kurset. For direkte kontakt med en av instruktørene se telefonnummer og mailadresse under Om oss - kontakt.
 

  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no