TIMEPLAN HØST 2020

Foreløpig har vi max 8 deltakere pr klasse, men dette kan endres utover sommeren/høsten. Så lenge vi skal holde 1 m avstand i mellom oss har vi akseptabel plass med åtte i gruppe. Foreløpig er det også et krav om at deltakerene må ha eget yogautstyr. Ta kontakt dersom du er usikker på hva du trenger til de ulike klassene. De som går kurset fra uke 34-39 er automatisk med videre på kurs fra uke 41-45 og 46-50. Dersom du ikke ønsker å være med videre på kurs må du gi beskjed til din yogalærer senest to uker før kursslutt. Dersom studioet blir stengt ned igjen pga Covid-19 vil de timene som er igjen av kursene bli gitt på Zoom. 

Dersom du ønsker å gjøre Yoga og Mensendieck hjemme eller kurset du ønsker å gå på er fullt kan du melde deg på online-kurs og gjøre yoga på Zoom hjemmefra. 

 

I sommer blir det Yoga ute i parken ved Jessheim videregående skole. Følg med på Facebook, Instagram eller her på hjemmesiden. 

Vi har gratis videoer som ligger på Facebook eller på Yoga og fysio på Vimeo.com. 

Kursene "fortsetter " fra uke 41-45 og 46-50. Vi setter opp tre korte kurs denne høsten i stedet for ett langt tilfelle vi må stenge ned igjen. Kunder som ønsker å gå alle tre kursene prioriteres. Pris for kurs à 5x er 1250 kr. Vi fortsetter med rabattsystemet vårt. 

Timeplan uke 34-39

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Lørdag

Uteyoga

PÅMELDING

For å melde deg på kurs, fyll ut påmeldingsskjemaet til den instruktøren som har kurset. For direkte kontakt med en av instruktørene se telefonnummer og mailadresse under Om oss - kontakt.
 

  • Facebook
  • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no