TRIVSELSREGLER

 

Torsdag 12. mars kom det forbud mot idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs. Treningssentre, velværesentre etc. skulle også stenges. Vi må derfor dessverre stenge yogastudio frem til 26. mars i første omgang, men dette kan vare lenger. Vi kan ikke refundere penger for de kursgangene som er igjen, men kommer til å kjøre webinarer og legge ut videoer på YouTube eller andre arenaer slik at dere kan trene hjemme. Onlineklasser frem til påske koster selvsagt ingenting for dere som går kurs, men dersom vi ikke kan åpne yogastudio til vårkurset kan onlinekurs bli en løsning. Vi kommer til å gi dere en god pris sammenliknet med kurs som er i yogastudio og håper dere vil hjelpe oss med å dele onlineløsningen vår (dersom det er det vi må gå for) med venner og kjente.

Live yogaklasser kommer på Facebook og det ligger videoer på Vimeo og YouTube. Kvaliteten på videoene vil sikkert variere noe da vi aldri har gjort dette før, men vi skal gjøre så godt vi kan og vi satser på en bratt læringskurve. Vi går virkelig ut av vår komforsone med å filme oss selv og legge ut, så være tålmodige med oss.

Er veldig leit og en rar situasjon å havne i, men vi må følge de retningslinjene som er.

Håper mange blir med oss og gjør yoga via nettet. Setter pris på tilbakemelding på hva som fungerer og hva som ikke fungerer. 

 

Solhilsen fra yogalærerene ved Jessheim yoga og fysio

 

Det er viktig at vi tar hensyn til hverandre for at alle skal trives sammen. Vær oppmerksom på at noen ønsker ro før yogatimen starter slik at de kan forberede seg på å gjøre yoga med å vende oppmerksomheten innover etter det som kanskje har vært en hektisk dag.
 

 • Det er 15 minutter i mellom kursene for at dere skal komme inn og ut med biler på parkeringen. Kom i god nok tid til at du både får parkert og funnet deg en plass før klassen starter.

 • Kast søppel i søppelkassene inne på kjøkkenet eller i søppelkassene til høyre i svingen før du kjører inn til yogastudio. Vi ønsker ikke søppel og tyggis liggende på gårdsplassen.
   

 • Yttertøy og vesker legges i gangen slik at det er minst mulig ting i yogastudioet.
   

 • Mobiler skal slås av eller ha lyd og vibrasjon avslått.
   

 • Da enkelte er allergiske er det fint om du bruker lite eller ingen parfyme.
   

 • Dersom du må gå før timen avsluttes, er det best at det skjer før avspenningen starter og gi beskjed til instruktøren.
   

 • Vi anbefaler også at du har med egen yogamatte (av hygieniske årsaker), selv om vi også har matter til utlån.

 • Facebook
 • Instagram
Jessheim Yoga og Fysio

Bjørkevegen 39, 2068 Jessheim

918 41 684 / post@yogaogfysio.no